16. sep 2021

GKCH

Ocenenie Sociálny čin roka v rukách Helenky Paňkovej

Na podujatí s dlhoročnou tradíciou opäť ocenili tých, ktorí pomáhajú druhým. S […]

13. sep 2021

Pracovné ponuky

Pracovník centra pre deti a rodiny – výberové konanie

Vyhlasujeme výberové konanie na pozíciu pracovník centra pre deti a rodiny (1 osoba), […]

13. sep 2021

Pracovné ponuky

Psychológ – výberové konanie

Vyhlasujeme výberové konanie na pozíciu psychológ (1 osoba), miesto výkonu: Dom sv. […]

video-voluntier

Pomáhame ľuďom so závislosťami - Predaj časopisu Cesta

Antonovi sa kvôli alkoholu rozpadlo manželstvo a ocitol sa na ulici. Gréckokatolícka charita Prešov mu pomohla usporiadať si život. Predáva časopis Cesta, 3-krát prešiel peši okolo Slovenska a o svojej ceste oslobodenia od závislostí sa teraz delí aj s vami.

PRÍĎ NA LITURGIU SO SV. OTCOM

Svätý Otec František navštívi Prešov v utorok 14. septembra 2021, kde bude hlavným celebrantom Božskej liturgie svätého Jána Zlatoústeho. Na túto jedinečnú udalosť sa už teraz veľmi tešíme.

VÝZVA: FINANČNÁ POMOC NA ZUBNÚ PROTÉZU

Pán Jusko je jedným z našich prijímateľov pobytových služieb krízovej intervencie v Prešove. V živote si doposiaľ prešiel neľahkými situáciami – prišiel o svoje bývanie, firmu, blízkych, k tomu sa pridružili aj zdravotné problémy. Dnes býva v Útulku Archa, rozhohol sa radikálne skončiť s alkoholom a fajčením a pracuje na svojom zaradení sa späť do života. K tomu mu môžu pomôcť aj dobrí ľudia. HĽADÁME DARCOV, ktorí mu radi prispejú na zubnú protézu. Ak sa podarí vyzbierať celkovú sumu 1 300 €, bude už len krôčik od zažehnania problémov s trávením a veríme, že mu to prinesie aj väčšiu psychickú pohodu. Všetkým darcom ďakujeme.