Aktuality

Čo máme nové?

Teambuilding sociálnych poradkýň v krásnej prírode Sniny

pridal: charita | dátum: 15. októbra 2024 | kategória: Sociálne centrá

Poradkyne sociálnych centier GKCH sa v dňoch 11.-12. október stretli na teambuildingu v nádhernom prostredí Sninských rybníkov. Ubytovanie v zrube v blízkosti lesa im poskytlo dokonalý priestor na oddych a spoznávanie.

Začiatok ich spoločného času odštartovali vychádzkou na Biele kamene po lesnom chodníku a pokračovali trasou bývalej úzkorozchodnej železničky, ktorou kedysi prevážali kameň. Na ceste ich sprevádzal starosta Zemplínskych Hámrov Ján Kepič, ktorý ich vo vláčiku Hámorskej mašinky nielen previezol, ale im aj priblížil históriu obce.

Počas prehliadky Hámorského náučného chodníka navštívili múzeum v kamennej murovanici, repliku vysokej pece, starý hámor s vodným pohonom a vyskúšali si aj prácu kováčov. Každá si na pamiatku odniesla vlastnoručne vyrazenú pamätnú mincu. Prehliadku zavŕšili návštevou sýpky a drevenej zvonice, obklopenej nádhernou prírodou Vihorlatských vrchov.

Na záver vďaka Majo Antolíkovi, majiteľovi zruba pod Sninským kameňom, zažili ukážku jeho koní a odvážnejšie kolegyne si vyskúšali jazdu na koni.

Veľké ďakujem patrí všetkým, ktorí prispeli k týmto úžasným zážitkom!