Deň rodiny v Dome sv. Anny: Spoločne sme sa zabavili a posilnili rodinné putá

pridal: charita | dátum: 20. júna 2024 | kategória: Dom sv. Anny

Dnes sa v Dome sv. Anny v Starej Ľubovni konal Deň rodiny venovaný našim prijímateľom a ich rodinám. Hoci sme museli podujatie kvôli počasiu posunúť, dnes nám slniečko prialo a podujatie sa vydarilo na jednotku!

Súčasťou tohto radostného stretnutia bolo úžasných 160 ľudí, ktorí si mohli užiť rôzne aktivity, od športových disciplín po tvorivé dielne. Pre deti a mladých bol pripravený aj nafukovací hrad a trampolína. Nechýbalo ani skvelé jedlo – deťmi obľúbený popcorn, hranolčeky či grilované špekáčiky. Spoločné rozhovory pri kávičke, smiech a dobrá hudba vytvorili úžasnú atmosféru plnú radosti a pohody.

Po úspešnom absolvovaní všetkých disciplín prebehlo vyhodnotenie, pri ktorom každý z prijímateľov dostal diplom s medailou. Poobede program pokračoval spoločným obedom, kde sa podával guláš, a voľnou zábavou.

Súčasťou tohto podujatia bola aj Špeciálna základná škola sv. Anny v Starej Ľubovni a rodiny zo Služby včasnej intervencie Domu sv. Anny. Deň rodín je jednou z plánovaných aktivít v rámci Národného týždňa charity 2024.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa podieľali na organizácii tohto krásneho dňa a rodinám, že boli s nami. Tešíme sa na ďalšie spoločné akcie!