Autoumyváreň

Naša ručná autoumyváreň sa špecializuje na komplexné čistenie exteriéru a interiéru vášho osobného automobilu. Ku každému zo zákazníkov pristupujeme individuálne s cieľom ponúknuť najlepšiu starostlivosť o vozidlo a maximálnu spokojnosť za odvedenú prácu. Ide o pracovisko pracovnej terapie, vďaka ktorej majú naši klienti možnosť získať, zvyšovať a udržiavať svoje pracovné návyky a zručnosti.

Kde nás nájdete?

Domov nádeje – centrum pre deti a rodiny
Jarková 79, Prešov
(vchod z ulici Šarišskej)

Telefonické objednávanie:

Otváracia doba:
Pondelok – Piatok: 8:00 – 16:00

Ponúkame vám:

• Kompletné umytie šampónom a voskom:
    umytie karosérie a prahov šampónom, vosk, vystriekanie rohoží, umytie okien z vonka a z vnútra, vysávanie interiéru a kufra, vyčistenie prístrojovej dosky a plastových častí v interiéri.
  • Expresné umytie šampónom a voskom:
    umývanie karosérie a prahov šampónom, vosk, vyčistenie okien z exteriéru.
  • Čistenie interiéru:
    vystriekanie rohoží, umytie okien z interiéru, vysávanie interiéru a kufra, vyčistenie prístrojovej dosky a plastových častí.
  • Kompletné umytie šampónom a voskom + vystriekanie podvozku:
    umytie karosérie a prahov šampónom, vosk, vystriekanie rohoží, umytie okien z vonka a z vnútra, vysávanie interiéru a kufra, vyčistenie prístrojovej dosky a plastových častí v interiéri, vystriekanie podvozku vozidla na rampe.
  • Kompletné umytie šampónom a voskom + vystriekanie agregátu:
    umytie karosérie a prahov šampónom, vosk, vystriekanie rohoží, umytie okien z vonka a z vnútra, vysávanie interiéru a kufra, vyčistenie prístrojovej dosky a plastových častí v interiéri, vystriekanie agregátu vozidla na rampe.
  • Rovnako ponúkame tepovanie, vysávanie a umývanie jednotlivých interiérových častí samostatne.

CENNÍK SLUŽIEB V AUTOUMYVÁRNI

PNEUSERVIS