5.5.2020 – DAROVACÍ DEŇ – ZAPOJTE SA SPOLU S NAMI

pridal: charita | dátum: 4. mája 2020 | kategória: Projekty

Koronavírus zasiahol rýchlo a nečakane do života každého z nás. #GivingTuesdayNow je reakciou na krízu spôsobenú vírusom s cieľom zjednotiť ľudí k štedrosti. Do tejto celosvetovej iniciatívy sa zapájajú desiatky krajín, aby sa šírila nádej a pomoc organizáciám a komunitám, ktoré to teraz najviac potrebujú. Štedrosťou vieme bojovať proti strachu, bezmocnosti a izolácii. NEPRESTÁVAJME. Šírme dobro ďalej.

1. DARCOVSKÝ MARATÓN

Pomôžte nám v utorok 5.5.2020 dôjsť do víťazného cieľa počas Darcovského maratónu. Podporte nás, no najmä tých, ktorí to teraz potrebujú v rámci našej kampane PODAJ POMOC finančným príspevkom cez darcovský portálhttps://gkcharita-po.darujme.sk/3647/.

Aj Váš malý príspevok nám môže pomôcť získať odmenu vo výške 500 €, ktorú dostane organizácia s najvyššou vyzbieranou sumou práve 5.5.2020.

2. #VYZVA55

V rámci zajtrajšieho sviatku štedrosti a darovania môžete podporiť našu kampaň nielen finančne alebo materiálne, ale aj zdieľaním našich príspevkov na sociálnych sieťach, aby sme získali, čo najviac podporovateľov.Ak ste aktívnymi používateľmi Instagramu pozývame Vás aj do #vyzva55.

1. krok: Nájdite nás na Instagrame: caritas_gkchpo

2. krok: Zdieľajte fotku alebo krátke video ako príspevok na svojom Instagrame. V popise príspevku označte @caritas_gkchpo a pridajte hashtag #vyzva55.

Pomôžte nám svojou kreativitou a zdieľajte výzvy, ktoré súvisia s číslom 55. Svoj príspevok k výzve môžete zdieľať aj cez IG stories.

3. krok: Nominujte aj svojich priateľov, aby sa pridali a zapojili do #vyzva55.

Chceme Vás upozorniť na to, že aby bol váš príspevok započítaný, je dôležité, aby ste mali svoj Instagramový účet verejný. Vašou motiváciou prečo sa zapojiť do #vyzva55 môže byť práve to, že nám môžete pomôcť k odmene 500 € . Organizácia, ktorá 5.5. získa najviac označení v Insta príspevkoch získa túto odmenu.

ĎAKUJEME za akúkoľvek formu pomoci.