Gréckokatolícka charita Prešov

Perina, ktorá zahreje
Email Tlač PDF

PERINA, KTORÁ ZAHREJE

Sami sme pocítili, že mesiac február priniesol okrem bohatej nádielky snehu aj silné mrazy. Vďaka našim zanieteným pracovníkom sme dokázali v meste Prešov poskytnúť dočasné teplo domova pre vyše 100 ľudí denne, ktorí sú na našu pomoc odkázaní. Aby sme im mohli pomáhať aj naďalej, potrebujeme teraz aj vašu pomoc. Aktuálne nám chýbajú PAPLÓNY, ktoré by počas zimných mesiacov zahriali každého, kto sa na nás obráti. Vašim darom v hodnote 30 EUR dokážeme zakúpiť 2 nové paplóny, aby sme teplo ktoré my zažívame každý večer, mohli dopriať aj iným. Aj náš paplón dokáže zachrániť ľudský život.

Výzvu môžete podporiť TU. ĎAKUJEME

Cieľom výzvy je získať finančné prostriedky na zakúpenie nových paplónov, vankúšov a teplých diek pre klientov Pobytových zariadení Útulok Archa a Nocľaháreň Effeta (Gréckokatolícka charita Prešov) nachádzajúce sa v meste Prešov. Denne poskytujeme domov takmer pre 100 ľudí v núdzi , pre ktorých paplóny sú určené. Ďakujeme.

IBAN: SK18 7500 0000 0040 0842 5976

Pozrite si stránku v preklade

Bl. Peter Pavol Gojdič

Zakladateľ GKCH Prešov a patrón mesačníka Cesta