22. mar 2019

Dom sv. Anny

Každá ponožka bola iná

Nie iba ľudia s Downovým syndrómom, ktorí si pripomenuli túto jedinečnosť.  Túto inakosť sme oslávili aj v Dome sv. Anny - služba včasnej intervencie. Usporiadali sme ponožkovú párty

Kvapka krvi v Humennom

Z Domu sv. Júdu Tadeáša – denný stacionár v Humennom sa rozhodli podporiť darovanie krvi. Tradičná Valentínska kvapka krvi, ktorá sa konala pod záštitou Slovenského červeného kríža, poučila klientov o tejto vzácnej kvapke, a tiež okúsila odvahu kolegyne.

15. mar 2019

Dom sv. Anny

V Dome sv. Anny sa tešia z novej darovanej smart televízii

Obrovský dar pre najmenších. Deti z Domu sv. Anny sa tešia z novej televízie. Slúžiť bude na podporu komunikačných schopností u detí so zdravotným znevýhodnením.

Jarná zbierka na charitu 2019

Prvá pôstna nedeľa, 10. marca 2019, sa vo všetkých chrámoch na Slovensku realizuje jarná zbierka na charitu. „Každý člen Cirkvi má povinnosť stať sa svätým tým, že sa stará o druhých,” vyslovil pápež František.

Vaše 2 % môžu byť osudové

Pomáhajú nám meniť osudy opustených, chorých a núdznych. Finančnú podporu z vašich daní využijeme najmä na služby: - pre deti, mladých a dospelých so zdravotným znevýhodnením, - pre opustených, chorých a závislých, ktorým sa snažíme prinavrátiť stratený zmysel života, - pre rodiny alebo jednotlivcov, ktorí sa ocitli v beznádejnej situácii alebo v núdzi

video-voluntier

Fašiangový karneval pre deti zo Služby včasnej intervencie

Dom sv. Anny - služba včasnej intervencie si pre svojich najmenších pripravila fašiangový karneval. Farebné masky a skvelá zábava boli súčasťou výnimočného dňa, ktorým si pripomenuli aj 20. výročie vzniku zariadenia. Služba včasnej intervencie je odbornou službou pre rodiny s dieťaťom do 7. roku života, ktoré má zdravotné znevýhodnenie. S týmito detičkami pracuje odborný tím individuálne, a to predovšetkým v pohodlí domova. Táto akcia bola preto výnimočná. Po prvýkrát sa na spoločnom podujatí stretli všetky deti a rodičia. V Lentilke sa v tento deň ozývala hudba, smiech. Rodiča s radosťou pozorovali svoje deti, ako sa v plnej paráde predviedli na fašiangovom karnevale.