Pozývame na Deň otvorených dverí v Humennom

Pozývame vás na Deň otvorených dverí v našich zariadeniach v meste Humenné (Dom sv. Júda Tadeáša – denný stacionár, Sociálne centrum a Sklad solidarity) vo štvrtok 25. októbra 2018.

17. okt 2018

Dom sv. Anny

Viera v Pána uzdravuje

Na slávnostnej svätej omši spojenou s sviatosťou pomazania chorých sa 17. októbra v Červenom Kláštore zúčastnili aj rodičia s našimi mladými z Domu sv. Anny.

15. okt 2018

GKCH

Hľadáme posily – pozícia ASISTENT SOCIÁLNEJ PRÁCE

Gréckokatolícka charita Prešov vyhlasuje výberové konanie na pozíciu: ASISTENT SOCIÁLNEJ PRÁCE s miestom výkonu: Domu sv. Faustíny vo Svidníku.

video-voluntier

Stanka si uvedením svojej knihy splnila tajný sen

Stanka vo svojom čase rada píše verše, ktoré spája do krásnych básní. Skrytý talent poetky sa postupne predieral na povrch. Stanka dlhé roky snívala o tom, že raz bude v ruke držať svoju zbierku básní. Prednedávnom sme mohli jej sen premeniť na skutočnosť. Osobná výpoveď Stanky sa dostala do tlačenej podoby a môže byť povzbudením pre iných.

NOVINKY zo sveta našej Charity

Pridajte sa do našej charitnej rodiny a buďte informovaní o veľkých i malých veciach, ktoré robíme pre dobro druhých.

Máte doma závislého?

Ak sa vy alebo váš syn, vaša manželka alebo iný blízky priateľ trápi so závislosťou od alkoholu, drogách alebo iných omamných látkach, príďte sa poradiť. Klub alkoholikov hľadajúcich abstinenciu (Klub KAHAN) je tu pre vás každý štvrtok v Resocializačnom stredisku Domov nádeje v Prešov.