7. jan 2019

Mesačník Cesta

Mesačník Cesta štartuje rok témou „Rozum“

Ako si ceníme múdrosť? Ako veľmi túžime po rozumných rozhodnutiach? Aj na tieto otázky sa zamýšľame v januárovom vydaní mesačníka Cesta.

23. dec 2018

GKCH

Skús Nový rok privítať inak. Zapáľ spolu s nami ohňostroj solidarity.

Osláv spolu s nami príchod roku 2019 čarovnejšie, ekologickejšie a solidárnejšie. Nevyhadzuj peniaze do vzduchu, cez Ohňostroj solidarity vieš pomôcť a potešiť ľudí, ktorí to skutočne potrebujú. Nestrácajme čas, buďme solidárni k tým najbiednejším.

21. dec 2018

Dom sv. Faustíny

Faustínky si zasadli k štedrovečernému stolu

Typické štedrovečerné jedlá nechýbali na vianočnom stole, za ktorý si spoločne sadli dievčatá z Domu sv. Faustíny – domov na polceste vo Svidníku a našim vzácni hostia a priatelia. Prvá štedrá večera sa konala 20. decembra (štvrtok) v novej spoločenskej miestnosti zariadenia.

video-voluntier

Stanka si uvedením svojej knihy splnila tajný sen

Stanka vo svojom čase rada píše verše, ktoré spája do krásnych básní. Skrytý talent poetky sa postupne predieral na povrch. Stanka dlhé roky snívala o tom, že raz bude v ruke držať svoju zbierku básní. Prednedávnom sme mohli jej sen premeniť na skutočnosť. Osobná výpoveď Stanky sa dostala do tlačenej podoby a môže byť povzbudením pre iných.

NOVINKY zo sveta našej Charity

Pridajte sa do našej charitnej rodiny a buďte informovaní o veľkých i malých veciach, ktoré robíme pre dobro druhých.

Máte doma závislého?

Ak sa vy alebo váš syn, vaša manželka alebo iný blízky priateľ trápi so závislosťou od alkoholu, drogách alebo iných omamných látkach, príďte sa poradiť. Klub alkoholikov hľadajúcich abstinenciu (Klub KAHAN) je tu pre vás každý štvrtok v Resocializačnom stredisku Domov nádeje v Prešov.