18. feb 2019

Dom sv. Anny

Mladí so zdravotným znevýhodnením v Starej Ľubovni zažiarili noblesou. 5. fašiangový ples ako súčasť osláv výročia vzniku

Dom sv. Anny v Starej Ľubovni si pre mladých dospelých pripravil večer plný noblesy, krásnych rób a rezkej hudby. V poradí 5. fašiangový ples bol bohatý na viacero prekvapení.

18. feb 2019

Pracovné ponuky

Pracovník sociálnych služieb

Vyhlasujeme výberové konanie na pozíciu pracovník sociálnych služieb v Útulku Archa (Prešov). Žiadosti posielajte do 22. februára 2019.

17. feb 2019

Dobrovoľníci

Zjednotili sme sa v modlitbách za obete obchodovania

Zapojili sme sa do modlitbovej reťaze za všetky obete obchodovania s ľuďmi.V období okolo 8. februára, v deň liturgickej spomienky na sv. Bakhitu sme sa spojili v modlitbách v mestách Prešov, Svidník a Humenné.

video-voluntier

Stanka si uvedením svojej knihy splnila tajný sen

Stanka vo svojom čase rada píše verše, ktoré spája do krásnych básní. Skrytý talent poetky sa postupne predieral na povrch. Stanka dlhé roky snívala o tom, že raz bude v ruke držať svoju zbierku básní. Prednedávnom sme mohli jej sen premeniť na skutočnosť. Osobná výpoveď Stanky sa dostala do tlačenej podoby a môže byť povzbudením pre iných.

NOVINKY zo sveta našej Charity

Pridajte sa do našej charitnej rodiny a buďte informovaní o veľkých i malých veciach, ktoré robíme pre dobro druhých.

Máte doma závislého?

Ak sa vy alebo váš syn, vaša manželka alebo iný blízky priateľ trápi so závislosťou od alkoholu, drogách alebo iných omamných látkach, príďte sa poradiť. Klub alkoholikov hľadajúcich abstinenciu (Klub KAHAN) je tu pre vás každý štvrtok v Resocializačnom stredisku Domov nádeje v Prešov.