20. aug 2018

Dom sv. Anny

„Harlejáci“ potešili deti a mladých z Domu sv. Anny

"Harlejáci" dokázali, že okrem lásky k legendárnej motorkárskej značke, majú aj srdce pre iných. HARLEY - DAVIDSON CLUB NO. 1 SLOVAKIA venovali pre Dom sv. Anny šek v hodnote 800 €, ktorý poslúži na nákup dvoch klimatizačných jednotiek. Ďakujeme.

17. aug 2018

GKCH

Hľadáme posily do nášho tímu – pozícia sestra ADOS

SESTRA ADOS CHARITAS miesto výkonu: Hlavná 2, Prešov, dátum ukončenia výberového konania: […]

13. aug 2018

GKCH

Hľadáme posily do nášho tímu – pozícia UPRATOVAČKA

Gréckokatolícka charita Prešov vyhlasuje výberové konanie na pozíciu: UPRATOVAČKA s miestom výkonu: Hlavná 2, Prešov.

video-voluntier

Stanka si uvedením svojej knihy splnila tajný sen

Stanka vo svojom čase rada píše verše, ktoré spája do krásnych básní. Skrytý talent poetky sa postupne predieral na povrch. Stanka dlhé roky snívala o tom, že raz bude v ruke držať svoju zbierku básní. Prednedávnom sme mohli jej sen premeniť na skutočnosť. Osobná výpoveď Stanky sa dostala do tlačenej podoby a môže byť povzbudením pre iných.

KEĎ TÍ, KTORÍ SAMI MAJÚ MÁLO, DAJÚ INÝM

S radosťou sme odovzdali symbolické šeky našim dvom hrdinkám Erike a Natálii. Práve im sa rozhodli distributéri mesačníka Cesta finančne pomôcť. Je obdivuhodné, že samotní predajcovia sa spoločne rozhodli podporiť tieto ženy, ktoré okrem zdravotných komplikácii bojujú aj s finančnými problémami.

Máte doma závislého?

Ak sa vy alebo váš syn, vaša manželka alebo iný blízky priateľ trápi so závislosťou od alkoholu, drogách alebo iných omamných látkach, príďte sa poradiť. Klub alkoholikov hľadajúcich abstinenciu (Klub KAHAN) je tu pre vás každý štvrtok v Resocializačnom stredisku Domov nádeje v Prešov.