7. dec 2018

Dom sv. Anny

Vianočný benefičný koncert

Zaži jedinečné hudobné vystúpenie, a zároveň pomôž iným. Benefičný koncert JOZEF HOLLY & BAND - Fantasy TOUR prichádza aj do mesta Stará Ľubovňa. Predvianočnú nervozitu nechaj doma a príď si vychutnať 21. decembra špeciálnu vianočnú Piano Show.

6. dec 2018

Pracovné ponuky

AKTUÁLNE: Projektový manažér

Vyhlasujeme výberové konanie na pozíciu projektový manažér s miestom výkonu Hlavná 2, Prešov. Dátum ukončenia výberového konania: 13.12.2018.

6. dec 2018

Pracovné ponuky

AKTUÁLNE: Účtovník

Vyhlasujeme výberové konanie na pozíciu účtovník s miestom výkonu Hlavná 2, Prešov. Dátum ukončenia výberového konania: 13.12.2018.

video-voluntier

Stanka si uvedením svojej knihy splnila tajný sen

Stanka vo svojom čase rada píše verše, ktoré spája do krásnych básní. Skrytý talent poetky sa postupne predieral na povrch. Stanka dlhé roky snívala o tom, že raz bude v ruke držať svoju zbierku básní. Prednedávnom sme mohli jej sen premeniť na skutočnosť. Osobná výpoveď Stanky sa dostala do tlačenej podoby a môže byť povzbudením pre iných.

NOVINKY zo sveta našej Charity

Pridajte sa do našej charitnej rodiny a buďte informovaní o veľkých i malých veciach, ktoré robíme pre dobro druhých.

Máte doma závislého?

Ak sa vy alebo váš syn, vaša manželka alebo iný blízky priateľ trápi so závislosťou od alkoholu, drogách alebo iných omamných látkach, príďte sa poradiť. Klub alkoholikov hľadajúcich abstinenciu (Klub KAHAN) je tu pre vás každý štvrtok v Resocializačnom stredisku Domov nádeje v Prešov.