14. feb 2019

Dom sv. Anny

Mladí dospelí z Domu sv. Anny si vďaka darcom vychutnávajú chvíle pri lahodnej káve

Začiatkom februára sa mladým so zdravotným znevýhodnením z Domu sv. Anny splnila túžba. Viackrát vyslovený sen, v ktorom si mladí samostatne pripravia svoju obľúbenú kávu, sa naplnil. Plne automatický kávovar robí radosť mladým a navyše šíri vôňu lahodnej kávy.

12. feb 2019

Dom sv. Faustíny

Maškarný karneval v Dome sv. Faustíny

Fašiangy sú obdobím veselosti, zábavy, a predovšetkým organizovania rôznych maškarných karnevalov. Jeden sme si pripravili aj s dievčatami v domove na polceste vo Svidníku.

Dom sv. Júdu Tadeáša – relaxovali sme v soľnej jaskyni

Februárové zimné počasie sme využili na výlet do soľných baní v meste Humenné. Klienti denného stacionára Dom sv. Júdu Tadeáša výletom nielen objavili nové zaujímavosti, ale tiež posilnili svoju imunitu.

video-voluntier

Stanka si uvedením svojej knihy splnila tajný sen

Stanka vo svojom čase rada píše verše, ktoré spája do krásnych básní. Skrytý talent poetky sa postupne predieral na povrch. Stanka dlhé roky snívala o tom, že raz bude v ruke držať svoju zbierku básní. Prednedávnom sme mohli jej sen premeniť na skutočnosť. Osobná výpoveď Stanky sa dostala do tlačenej podoby a môže byť povzbudením pre iných.

NOVINKY zo sveta našej Charity

Pridajte sa do našej charitnej rodiny a buďte informovaní o veľkých i malých veciach, ktoré robíme pre dobro druhých.

Máte doma závislého?

Ak sa vy alebo váš syn, vaša manželka alebo iný blízky priateľ trápi so závislosťou od alkoholu, drogách alebo iných omamných látkach, príďte sa poradiť. Klub alkoholikov hľadajúcich abstinenciu (Klub KAHAN) je tu pre vás každý štvrtok v Resocializačnom stredisku Domov nádeje v Prešov.