12. nov 2018

GKCH

Z TMY NA SVETLO

Slovenská katolícka charita predstavuje verejnosti sériu inšpiratívnych životných príbehov svojich klientov, ktorým napriek obrovským prekážkam a ťažkému osudu, dokázala pomôcť.

8. nov 2018

uncategorized

BBB- Permitted Typing From Your Home Jobs

Mmj Doctor Online Options Remarkably, in 2018, the notion of medical cannabis […]

8. nov 2018

uncategorized

Various Kinds Of Marketing

Who Else Is Lying to Us About 420recs? The Fundamentals of 420recs […]

video-voluntier

Stanka si uvedením svojej knihy splnila tajný sen

Stanka vo svojom čase rada píše verše, ktoré spája do krásnych básní. Skrytý talent poetky sa postupne predieral na povrch. Stanka dlhé roky snívala o tom, že raz bude v ruke držať svoju zbierku básní. Prednedávnom sme mohli jej sen premeniť na skutočnosť. Osobná výpoveď Stanky sa dostala do tlačenej podoby a môže byť povzbudením pre iných.

NOVINKY zo sveta našej Charity

Pridajte sa do našej charitnej rodiny a buďte informovaní o veľkých i malých veciach, ktoré robíme pre dobro druhých.

Máte doma závislého?

Ak sa vy alebo váš syn, vaša manželka alebo iný blízky priateľ trápi so závislosťou od alkoholu, drogách alebo iných omamných látkach, príďte sa poradiť. Klub alkoholikov hľadajúcich abstinenciu (Klub KAHAN) je tu pre vás každý štvrtok v Resocializačnom stredisku Domov nádeje v Prešov.