16. nov 2018

Najväčšia potravinová zbierka na Slovensku

V dňoch 22. - 24.november 2018 bude prebiehať celoslovenská zbierka potravín, čistiacich a hygienických potrieb v spolupráci s obchodným reťazcom Tesco.

14. nov 2018

GKCH

Charita predstavila verejnosti unikátnu výstavu fotografií Z tmy na svetlo

Slovenská katolícka charita otvorila slávnostne výstavu fotografií s názvom Z tmy na svetlo. SKCH tak po prvýkrát aj fotografiami zverejňuje skutočné príbehy ľudí, ktorým Charita pomohla.

12. nov 2018

Z TMY NA SVETLO

Slovenská katolícka charita predstavuje verejnosti sériu inšpiratívnych životných príbehov svojich klientov, ktorým napriek obrovským prekážkam a ťažkému osudu, dokázala pomôcť.

video-voluntier

Stanka si uvedením svojej knihy splnila tajný sen

Stanka vo svojom čase rada píše verše, ktoré spája do krásnych básní. Skrytý talent poetky sa postupne predieral na povrch. Stanka dlhé roky snívala o tom, že raz bude v ruke držať svoju zbierku básní. Prednedávnom sme mohli jej sen premeniť na skutočnosť. Osobná výpoveď Stanky sa dostala do tlačenej podoby a môže byť povzbudením pre iných.

NOVINKY zo sveta našej Charity

Pridajte sa do našej charitnej rodiny a buďte informovaní o veľkých i malých veciach, ktoré robíme pre dobro druhých.

Máte doma závislého?

Ak sa vy alebo váš syn, vaša manželka alebo iný blízky priateľ trápi so závislosťou od alkoholu, drogách alebo iných omamných látkach, príďte sa poradiť. Klub alkoholikov hľadajúcich abstinenciu (Klub KAHAN) je tu pre vás každý štvrtok v Resocializačnom stredisku Domov nádeje v Prešov.